2009. október 2., péntek

Úgylátszik minden egyszerre....

Akkor kezdem is az elején... Hát nem is olyan régen történt ugye, hogy az egyik lejátszóm megadta magát, pontosabban egy mikrokapcsolót kell cserélni. Nemsokára viszem is szervizbe azt hiszem.
Előtte még el kell rendeznem pár dolgot, ugyanis laptopom is megy vissza szervizbe, mert 4 helyen el van repedve. Mi lenne ha még le is ejtettem volna?.....bele se merek gondolni. Ha ezekre a repedésekre azt merik mondani, hogy az én hibám ,akkor az a világ legnagyobb vicce lesz. Na de várjuk ki mit is mondanak. ( Erről majd még írok, ha aktuális lesz.)
Mindenekelőtt várom, hogy megjöjjön a régi (használaton kívül lévő) laptopomba a DVD író. Beüzemelem, újratelepítem és ez fog szolgálni még a szervizesek elvégzik dolgukat.

Új mix nem tudom mikor fog érkezni, a rádióműsor is szünetel. Remélem minél gyorsabban megoldok mindent, aztán visszazökkenek a rendes kerékvágásba.

Jah igen.....el ne felejtsem... szombaton haverokkal kicsit ünnepelgetünk(jó iszunk na), mert vasárnap azaz október 4-én 19 leszek(jaja egyre közelebb a két X-hez :S)
vasárnap pedig a pihenésé, vagyis barátnőmmel leszek :)

Üdv. Melodious

Nincsenek megjegyzések: