2009. december 3., csütörtök

Radioshow + ez-az

Vasárnap 19 órától újabb adás következik, ám ezúttal tőlem hallhattok egy két órás szettet. Semmi különlegeset nem tervezek, csak a szokásos dolgok lesznek . Kiváló trance és progressive zenék.

Emelett Dj Herbst kolléga megkért, hogy készítsek egy promo mixet a Deep-Underground oldal podcast részlegébe. Hogy mi is ez a Deep-Underground? Elmesélem röviden.
Ez egy most induló oldal, amely clubok számára közvetítene dj-ket különböző stílusba. Ehhez az oldalhoz csatlakoztam én is, Herbst invitálására. Még gyerekcipőbe jár az oldal, de látok benne fantáziát, ezért is mondtam igent a dologra. A bökkenő csak az, hogy német székhelyű lesz a dolog, ugyanis Dj Herbst Németországban él. Ha véletlenül beugrana egy felkérés, fogalmam sincs hogy oldanám meg, de biztosan sikerülne. Egyébként a környező országokban gondolkodik az oldal...
Tehát idővel kiderül mennyire életképes a dolog.

Az év végére tervezek egy két órás úgynevezett Yearmixet.... De nem kell semmi különlegesre gondolni, egy átlagos mix lesz. Kiválogattam pár 2009-es zenét, amikből összeáll majd egy kép a 2009-es évről.

Üdv. Melodious

Nincsenek megjegyzések: